Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Merhum Kayahan'ın kızı ve karısı yine birbirine mi girecek? İşte "albüm savaşı"nın perde arkası

Akşam'ın haberine göre; Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar Haravon ve üvey annesi İpek Açar arasında yaşanan miras kavgasının ardından ikili, şimdilerde yeni bir krizin eşiğinde!

 

Beste Açar, eşinin gün yüzüne çıkmamış şarkılarını yorumlayacağını açıklayan İpek Açar’dan önce elini çabuk tuttu. Açar, babasının en sevdiği şarkıları olan ‘Yemin Ettim’ ve ‘Seni Seviyorum’ gibi parçaları yorumlayacağı yeni bir albüm için kolları sıvadı.

 

Babasının şarkılarına kendi sesiyle hayat verecek olan Açar’ın bu projesi karşısında İpek Açar’ın nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

 

Çünkü şarkıların telif hakları İpek Açar’ın elinde… Beste Açar, şarkılarının telif hakları için önceki aylarda mahkemeye başvurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.