Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Saruhan Hünel olayında flaş gelişme!

RADİKAL- Sevgilisi Edda Sönmez’i darp etmekle suçlanan Saruhan Hünel’le ilgili soruşturma, İstanbul Adliyesi’ne gönderildi. Savcı, Hünel’in Sönmez’e gönderdiği şiddet içerikli telefon mesajlarını da soruşturmaya dahil etti.

Gazeteci Edda Sönmez, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle erkek arkadaşı Saruhan Hünel hakkında Anadolu Adliyesi’ne şikayette bulundu.

Aile İçi Suçlar Bürosu’na ifade veren Sönmez, 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu sevgilisi tarafından 5 kez şiddet gördüğünü söyledi.Ve sevgilisinin 30 Ekim’deki son şiddete gerekçe olarak da röportaj yaptığı eski futbolcu Pascal Nouma ile yan yana çektirdiği fotoğrafı gösterdiğini ifade etti.

Sönmez, olay sonrası Hünel’den gelen “Belim ağrıyor, seni döverken kendimi de sakatladım” mesajlarını delil olarak savcıya sundu.
Oyuncunun da hafta içinde adliyeye giderek savcıya ifade vermesi bekleniyor. (Aziz Özen - Hürriyet)

CENGİZ SEMERCİOĞLU O YAZIŞMALARI BUGÜNKÜ KÖŞESİNE TAŞIDI

Saruhan: Ulan niye dayak yedin gerizekalı peki?..
Edda: Senin yüzünden... Aramda bir şey geçmedi diyorum.
Saruhan: Bak hâlâ anlamıyorsun... Pozlarından bahsediyorum. Anlamayacak mısın herifin içine girmişsin. Bak aklıma getirme, delirtme beni.
Edda: Bravo... Yazış yazış devam et...
Saruhan: Belim ağrıyor, seni döverken kendimi de sakatladım.
Edda: Ben daha kötüyüm. Sağ elim çok şişti. Göğüslerim mosmor ve sırtım çok ağrıyor, kaburgam...
Saruhan: Ama hâlâ adam olma, inatla... Mosmor olsun yasladın ya herife git yasla yine geçer.
Edda: Isırdın ya ve anahtar batırdın.
Saruhan: Evet onları parçalıyım ki bir daha kimseye yaslama. Bir de Instagram’a koymuşsun Allah belanı versin belanı...
Edda: Kaldıracağım.
Saruhan: Sutyen giymeden adama yaslan, eli belinde, kafan göğsünde. Sana kaç defa dedim ama sen hastasın. Sana söyleyeyim Pascal’ın acısını çıkaracağım. Hâlâ herifle duruyor resmin, işte sen böyle bir o...sun... Dayağı yedin ama hâlâ orada...
Edda: Kaldırıyorum.
Saruhan: O kadar dayak yedin ama yok. İnatsın ya... Kaldırma zaten o...luğunu herkes görsün. Kaldırsan ne olur...
Edda: Kaldırdım...

İşte Saruhan Hünel ve sevgilisi Edda Sönmez arasında geçen ve mahkeme dosyasına giren yazışmalar bunlar... Hakaret, şiddet uyguladığına dair itiraflar, tehdit ne ararsan var... Ve böyle kadına şiddet uyguladığı açıkça ortaya çıkan biri bu ülkenin en çok izlenen dizilerinden birinde oyunculuk yapmaya devam ediyor... Yapımcı Şükrü Avşar diziden atar ya da atmaz, kendi bileceği iş... Ama bu diyaloglarla burada da tarihe not düşmek istedim. Belki bundan sonra Saruhan Hünel ve onun gibi kadına şiddet uygulayacak oyuncular iki defa düşünürler. Belki bundan sonraki ilişkilerinde kadını dövmek, hakaret etmek yerine sadece ilişkiyi bitirmeyi, dönüp arkalarını çekip gitmeyi denerler... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.