Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ahmet davutoğlu

Sibel Can milletvekili mi olacak? İşte Sibel Can'ın flaş milletvekilliği açıklaması...

Ünlü şarkıcı Sibel Can, kendisine İbrahim Tatlıses'in milletvekili başvurusu hatırlatılarak sorulan soruya şok eden bir yanıt verdi. Peki Sibel Can gerçekten milletvekili olacak mı? Evlendirme programı sunup sunmayacağı yönündeki soruya Sibel Can ne yanıt verdi?

Sibel Can kendisine sorulan "Milletvekili olmayı düşünüyor musunuz?" yönündeki soruya "Yok canım, hiçbir şey olmaz benden... Ben şarkı söyleyeyim yeter" yanıtını verdi.



EVLENDİRME PROGRAMI SUNACAĞI İDDİASI...

Magazin basınında evlendirme programı sunacağı yönünde ortaya atılan iddialara da açıklık getiren Sibel Can, "Onu da yapamam. Öyle şeyler kolay değil, zaman lazım. Yapan herkese saygı duyuyorum. Benim işim değil o, benim öyle bir yere bağlı olmam imkansız. Ben sıkılınca iki gün kızımın yanına gidiyorum, üç gün Miami'ye gidiyorum. Ben duramam hiçbir yerde" yanıtını verdi.

Sibel Can'ın yaptığı açıklamalar sonrasında ilerleyen günlerde kendisine bu yönde bir teklif gelmesi haline ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.