Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Tesettür Giyim Nedir Ve Nasıldır ?

Tesettür kelimesinin asıl anlamı örtünmek olmaktadır. Dini kurallarımız gereği bayanların vücutlarında örtünmesi gereken yerlerinin örtülmesi anlamına gelmektedir. Muhafazakar bir yaşam tarzını benimseyen bayanların, eşarplar, şallar, etekler, mevsimlere göre de paltolar ve pardösüler giyerekten yaşam tarzlarına uygun olarak giyinmeyi tercih etmektedirler. Tesettür erkekleri de kapsamaktadır. Erkekler de dinimizin belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde giyinebilmektedirler. Fakat erkeklerin örtmeleri gereken yerleri, bayanlara göre daha azdır. Bu sebepten dolayı firmalar bayan tesettür giyim konseptine daha çok ağırlık vermektedir. Tesettür giyim modası özellik ile son dönemlerde oldukça büyük aşamalar kaydetmiş olmaktadır. Firmaların çoğu kreasyonlarında tesettür giyime oldukça fazla yer vermektedir ve bunun dışında ise sadece tesettür giyim tasarlayan markalar oldukça fazla bulunmaktadır. Muhafazakar bir yaşam tarzını benimsemiş olan bayanların da son derece şık olabileceklerini markaların üretmiş oldukları tesettür giyim modelleri kanıtlamış olmaktadır. Tesettürlü bayanlar günlük yaşamlarında, iş hayatlarında ve de özel gecelerde tesettür giyim olarak özel tasarlanmış olunan kıyafetler ile tesettürlü bayanlar oldukça şık ve modern olmaktadırlar. Tesettür kıyafetler kullanılan şık aksesuarlar ile çok daha gösterişli ve olmaktadır. Markaların birbirinden şık ve modern olan tesettür giyim kreasyonları tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır.

Tesettürlü bayanlar için tesettür giyim son derece şık ve de modern olmayı sağlayacak tasarımlar ile hazırlanmakta ve de tesettürlü bayanların zevkine sunulmaktadır. Her sezonda yeni ve farklı tasarımlar ile hazırlanmakta olan tesettür modasıyüzlerce farklı ürünler ile mağazaların vitrinlerini süslemektedir. Özellik ile tesettürlü olan bayanlar inançları gereği örtünürlerken şıklıklarından ve zarafetlerinden de asla ödün vermemektedirler. Her ortama uygun olsan farklı tasarımlar ile hazırlanan markalar, kreasyonlarını düzenlemiş oldukları defileler ile tesettürlü bayanlara sunmaktadırlar. Birbirinden oldukça değişik ve de şık olan kıyafetler ile tasarlanmış olunan tesettür giyim modasında çok şık olan ayrıntılar ise göze çarpmaktadır. Tesettür giyim çantalar, kemerler, ayakkabılar ve de takılar gibi kıyafeti tamamlayan ve önemli olan farklı aksesuarlar ile hareketlendirilmekte ve renk uyumları ile de tesettür giyim modasının kombinasyonu tamamlamaktadır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.