Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik otel tanıtım filminin faydaları otel tanıtım videoları

İşte en çabuk yaşlandıran meslek!

Bilim adamları, aralarında İngiltere, Kanada, FransaAlmanya ve ABD'nin de bulunduğu 17 sanayileşmiş ülkede devlet ve hükümet başkanlarının görevden ayrıldıktan sonra ne kadar yaşadığını araştırdı. Elde edilen sonuçlar, aynı yaş ve cinsiyetteki diğer kişilerin ortalama yaşam süresiyle karşılaştırıldı. Gelişmiş ülkelerden 279 devlet ve hükümet başkanıyla ilgili verilerin incelendiği, "British Medical Journal" dergisinde yayımlanan araştırma, iktidarın insan ömründen neredeyse üç yıl çaldığını ortaya çıkardı.

Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesinden Dr. Anupam Jena, "Liderler, ulusal öncelikleri, doğru beslenme ve egzersiz yapma gibi kişisel önceliklerinin üstünde tutuyor. Aynı zamanda, ülkeyi yönetme stresi, saçlara ak düşmesini, cildin kırışmasını hızlandırabiliyor" ifadesini kullandı. Araştırma, ABD başkanlarının mevkidaşlarına oranla daha şanslı olduğunu ve biraz daha uzun yaşadığını gösterdi.



OBAMA UYARMIŞTI




(Obama 5 yılda böyle yaşlandı!)


ABD Başkanı Barack Obama, kısa süre önce Kanada'da başbakan seçilen, kendisinden 10 yaş küçük Justin Trudeau'ya iktidarın yaşlanmayı hızlandırdığı uyarısında bulunmuş ve saçını boyamasını önermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.