Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Nordic Naturals

Nordic Naturals
 
 Kişiselleştirilen beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için çok çeşitli tatlar, konsantrasyonlar ve farklı formlarında 150'den fazla ürüne sahip olan Nordic Naturals Avrupa ve Amerika'nın en çok satan markaları arasında yer almaktadır.
 
 Optimal Sağlık Ürünleri
 
 Omega ONE: Ortalama bir balık yağı hapından daha küçük olan Omega ONE, D3 vitamini eklenmiş güçlü ve günde bir kez uygulanan bir formüldür.
 
 Ultimate Omega: ABD'de 1 numarada satılan balık yağı olan Ultimate Omega, optimal sağlığı desteklemek için yüksek potensli omega-3'ler sağlar.
 
 Ultimate Omega 2X: Ultimate Omega 2X ultra yoğunlaştırılmış omega-3 yağına sahiptir.
 
 Ultimate Omega 2X ve Vitamin D3: Kalp, beyin, kemik ve bağışıklık sistemi sağlığı için yüksek yoğunluklu destek sağlayan 1000 IU eklenmiş vitamin D3'le (kolekalsiferol) en güçlü konsantredir.
 
 Kalp Sağlığı Ürünleri
 
 CoQ10 Sakızları: Hücresel enerji üretimi için önemli olan CoQ10 kalbin genel enerji ihtiyaçlarını destekler ve aynı zamanda serbest radikalleri nötralize etmeye yardımcı olur. *
 
 EPA Xtra: Bu konsantre balık yağı formülü, reçetesiz trigliserid formunda bulunan EPA'nın en yüksek konsantrasyonlarından birini sunar.
 
 Omega LDL: Bu formül, Ultimate Omega formülünde bulunan konsantre balık yağı ile önemli kalp besinleri olan Kırmızı Pirinç ve Coenzim Q10 (Ubiquinone) 'yi birleştirir.
 
 Beyin ve Bellek Desteği Ürünleri
 
 Morina Balığı Karaciğer Yağı: DHA bakımından yüksektir ancak aynı zamanda anlamlı düzeyde EPA içerir. Her ikisi de beyin ve ruhsal sağlık teşvik eder.
 
 DHA: DHA, biliş, bellek ve ruh halini desteklemek için yüksek seviyelerde DHA sağlayan, aynı zamanda denge için bir EPA temasını sağlayan yoğun bir balık yağı formülüdür.
 
 Omega-3 Fosfolipidleri: Beyin sağlığını korumaya yardım ettiği bilinen dört güçlü besleyici maddeden oluşan bir karışımdır.
 
 Nordic GLA: Yeni Zelanda yetiştirilen borat tohumundan yapılan vejetaryen bir omega yağıdır. Benzersiz omega-6 gama-linolenik asitten formüle edilen bu ürün, sağlıklı ciltler, eklemler ve olumlu bir ruh hali için doğal, etkili bir destek sunar.
 
 Enerji ve Fitness Desteği Ürünleri
 
 Nordic CoQ10 Ubiquinol: Nordic CoQ10 Ubiquinol, hücresel enerji üretimini ve kardiyovasküler sağlığı desteklemek için 100 mg koenzim Q10 (CoQ10) ubiquinol sağlar.
https://www.dermoeczanem.com/nordic-naturals

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.