Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Abdullah Gül kararını verdi!

AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü kutlamaları birazdan Ankara'daki Sincan Harikalar Diyarı’nda başlayacak.

6 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşma yapacağı kutlamalara 6 bin kişi davet edildi.

ABDULLAH GÜL YOK

Davetliler arasında bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise kutlamalara katılmayacağı bildirildi.

BÜLENT ARINÇ VE DAVUTOĞLU KATILACAK

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Mahir Ünal, etkinliğe katılacak isimleri açıkladı. Etkinliğe katılacak isimler arasında Ahmet Davutoğlu,  Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek ve Mehmet Ali Şahin var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 7 yıl önce

bülent arınç ne ayak da katılıyo ya? gömün şu şerefsizi neden değer veriliyor anlamış değiliz??

Avatar
Necsyi 7 yıl önce

Abdullah gül katılmamakla iyi etmiştir zaten vitrini bozuyordu anlayışına millet olarak çok teşekkür ediyoruz inşaAllah ak partinin bundan sonraki herhangi bir toplantısına katılmama anlayışını gösterir zaten ak partinin bu türlere ihtiyacı yoktur öyle dostla yola çıkacaksın yolda yalnız bırakacaksın dostunu ondan sonrada gel partiye yere ser postunu oh ne ala memleket yan gel osman büyüsün bostan ak partiye pısırık yumuşak ne şiş yansın ne kebap tutu adamlar değil adam lazım hemde harbi adam lazım keşke bülent atınca abdullah gül gibi anlayış gösterip de gelmesiydi gelmesi bizi halkacı mansur'a dostu tarafından atılan gül kadar incitmiştir.