Öne Çıkanlar azeri vekil mistura skip schipper kevin weil şenay köşdere

Ahmet Davutoğlu: Dokunulmazlıklar için imzalar toplandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması ile ilgili yaptığı konuşmada, imzaların toplandığını ifade ederek Meclis'e geleceğini söyledi.  Davutoğlu, "Kim dokunulmazlıkların kalkmasından korkuyor ortaya çıkacak" dedi.

"SON İMZAYI BEN ATTIM"

"Teröre ve teröristlere destek veren sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için imzalar açıldı, son imzayı da ben attım. Her şey ayan beyan ortaya çıkacak. Kim dokunulmazlıkların kalkmasından korkuyor ortaya çıkacak. Her şey milletimiz tarafından görülecek. Muhalefet çağrım tek seferde yargı yolunu açan bu teklife destek olmalarıdır. Hepsini göreceğiz. AK Parti'nin alnı da ak, vicdanı da ak, geleceği de ak olacak. Hesap vermekten korkanlar bu Meclis'te teklifimize nasıl cevap verecekler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.