Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Ahmet Davutoğlu: Şah dedik mat oldular

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da gündemi değerlendirdi. Konuşmasında milletvekillerin dokunulmazlıkları tartışmasına da değinen Davutoğlu, "Hodrimeydan dedik, oyunlarını boşa çıkardık" diyerek CHP'nin kurnazlık yaptığını, HDP'nin ise katillerle ortaklık yaptığını ifade etti.

Davutoğlu'nun konuşmasından ilgili bölüm şu şekilde;

HODRİMEYDAN DEDİK

"Bazı siyasetçilerin dokunulmazlık zırhına bürünerek teröre destek vermesi milletimizin vicdanını yaralıyor. Biz de dokunulmazlıkların kaldırılmasını gündeme getirdik. CHP ve HDP de bütün fezlekeleri gündeme alalım dediler. Bizim hayır diyeceğimizi düşünerek teröre destek veren teröristleri kollamaya çalıştı. Biz de bunu görerek hodrimeydan dedik.

ŞAH DEDİK MAT OLDULAR

Biz bu oyunları boşa çıkardık, ve onlar piyonlarla oynarken biz şah dedik ve mat oldular. AK Parti'nin kimseden çekinecek dosyası yoktur. HDP mağdur değil, zalimler, katillerle ortaklık yapan kalleşler. CHP kendince kurnazlık yapıyor. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.