Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Ahmet Hakan'dan bomba HDP yazısı
"KENDİNİZİ PATLATSANIZA"

"IŞİD'in canlı bombası kendisini patlatınca...“Aman da ne barbar örgüt, aman da ne cani bir çete” falan deyip duruyordunuz.

Ama sizinkilerden biri canlı bomba olup kendini patlatınca...Hemen “Ama bu halkların demokratik canlı bombasıdır heval” tavrını takınıverdiniz.Canlı bomba olup onlarca masumun canına kıymak...Hangi halkın, hangi demokratik kitabında yazıyor?

Ağzınızı açarken “barış” diyeceksiniz, ağzınızı kapatırken “demokrasi” diyeceksiniz.Sonra da canlı bomba için açılan taziye çadırına gidip, “Aman da benim aslanım ne de güzel kendini patlatırmış böyle” diye pışpışlama yapacaksınız.

Madem canlı bomba olup kendini patlatmak, kutsanacak bir mücadele yöntemidir.Ne diye bu yöntemi sadece birkaç garibana bırakıyorsunuz ki?Parlamentoda ballı maaşlar alıp gel keyfim gel diyeceğinize...Gidip kendinizi patlatsanıza...

"HEM KORKAK HEM ALÇAK"

-Hendek kutsalsa... -Barikat direnişse...-Canlı bomba olmak, halk için kendini feda etmekse...Ne diye sosyal medyada PKK trollüğü yaparak bana hakaretler yağdırıyorsunuz ki a be canlı bomba seviciler!Yattığınız yerden trollük yapacağınıza...Hendeğe girsenize, barikata geçsenize, kendinizi patlatsanıza...

Alçaksınız anladık, bari “hem korkak hem alçak” olmayın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.