Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Ak Parti Meclis Üyesinden Şok İstifa! Kadın vekil istifa etti.

Namlı, "Benim partimin ideolojisiyle hiçbir sıkıntım yok şahıslarla ilgili sıkıntılarım var" dedi. Namlı’nın istifasıyla AK Parti’nin meclisteki koltuk sayısı üçe düştü.

Namlı, "Benim partimin ideolojisiyle hiçbir sıkıntım yok ancak şahıslarla ilgili sıkıntılarım var. Partimin görüşleri doğrultusunda hizmete devam edeceğim. Dik ve doğru durmayı sürdüreceğim. Hiçbir partiye geçmeden görevimi bağımsız tamamlayacağım" dedi.

Akaryakıt istasyonu işleten 59 yaşında Namlı, bir üre önce AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’ndan da istifa etmişti. Namlı’nın istifası ile AK Parti’nin meclisteki koltuk sayısı üçe düştü. Müslüm Karakeçeli, Ersin Güngör ve Abdullah Mertoğlu görevlerine devam ediyor.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.