Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Tarihçi Kadir Mısıroğlu Arınç'ın 17 - 25 Aralık operasyonunun sonuçlanması halinde AK Parti'nin başına getirilmek istenene ismin Bülent Arınç olduğunu ve Arınç'ın "Atatürk fotoğrafı önünde ağlarken" gördüğünü söyledi. 

İŞTE KADİR MISIROĞLU'NUN BÜLENT ARINÇ AÇIKLAMASI

"Bülent'i ben Milli Selamet'ten tanırım 1970'li yıllarda Manisa İl Başkanı'ydı. Milli Selamet İslami temayülü kullanmanın Cumhuriyet devrindeki ilk hareketidir. Erbakan'ın böyle bir hareketi başlatmış olmasından dolayı büyük bir değeri vardır bu inkar edilemez. Yarı yanmış kömür gibi yarısı çürük olan bir elmanın sağlam tarafından bakarsan çürüğünü görmezsin ama bir dönüşte bir bakarsın arka tarafı çürükmüş. İnsanların da çürüklüğü de bu elma gibidir. Bazılarının çürüklüğü bir benektir. Bazı sebeplerle o çürük büyür. O gün de bunun bir çürüklüğü varmış ki bu bugün tezahür etti.


Ulus'taki İttihat ve Terakki'nin merkezinde Atatürk fotoğrafının karşısında ben bunu ağlarken gördüm. Bu rol olamaz. Bu artistler için anlaşılabilir bir şeydir. Artist olmayanlar için kalbi ondandır.

17 Aralık'ta bunlar başarılı olsaydı AK Parti'nin başına Bülent Arınç geçecekti. Bunu bu iktidarın üst kademesinin hepsi biliyor. Seçime kadar idare ettiler ve  seçimde tasfiye ettiler 3 devre meselesi olmasaydı da olacaktı.

O Kemal Paşa'nın resminin karşısında ağlaması gibi bir falsosu daha var. O falso da 1 Mart tezkeresi zamanında 'ne yani Amerika'yla Irak'a birlikte girseydik de askerler tabutta mı vatana dönseydi' dedi bu ihanettir eğer cehaletin eseri değilse. Bense gittim vaktiyle 1. Körfez Harbi sırasında onun İçişleri Bakanı vasıtasıyla Özal'a anlattıklarımı Tayyip beye de anlattım. Bu bir fırsattır Kuzey'den hareket edin girin ve çıkmayın dedim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.