Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

AK Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu!
AK Parti'de 45 dakika süren MKYK toplantısı sonucunda "tek adaylı" kongre için genel başkan adayının Binali Yıldırım olduğu açıklandı.

ÖMER ÇELİK AÇIKLADI
Toplantının ardından, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir basın toplantısı düzenleyerek, genel başkan adayını kamuoyuna duyurdu.



3.GENEL BAŞKANI OLACAK

Binali Yıldırım'ın 2. Olağanüstü Büyük Kongre'de seçilince, Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun ardından resmen AK Parti'nin 3. genel başkanı olacak.

TEMAYÜLÜN BİRİNCİSİ OLDU
4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra AK Parti kongresinin toplanacağı ve Ahmet Davutoğlu'nun da bu kongrede aday olmayacağı öğrenilmişti. Kongre kararının alınmasının ardından AK Parti teşkilatı ve milletvekilleriyle yapılan temayül yoklamasında yüzde 80 Binali Yıldırım ismi ön plana çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.