Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

AK Parti olağanüstü kongre tarihi açıklandı!
AK Parti olağanüstü kongresinin 22 Mayıs 2016 Pazar günü yapılacağı açıklandı. Davutoğlu'nun açıklaması yapması bekleniyor...

NELER YAŞANDI?

1 SAAT GECİKMELİ GELDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun merakla beklenen görüşmesi dün gerçekleşti. 1 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından Ak Parti'de olağanüstü kongre kararı çıktı. Bugün saat 11:00'de toplanmak üzere MYK'ya çağrı yapan Başbakan, kongre takvimini açıklayacak.

DAVUTOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK

Zirve öncesinde "görüşme olağan" diyen Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşme sonrasında da benzer bir bilgilendirme yaptı: "Açıklama yok. Haftalık olağan kabul sona erdi." Başbakanlık kaynakları ile Davutoğlu'nun bugün AK Parti MYK'sını (Merkez Yürütme Kurulu) toplayacağını, ardından da basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.