Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

AK Parti yeni başbakan adayını Erdoğan'a sunacak
AK Parti Genel Merkezi, yeni genel başkanın belirlenmesi için yapılan temayül yoklamalarını paylaşmak için Erdoğan'dan randevu talep etti.

AK PARTİ'NİN TÜM ORGANLARINA SORULDU
AK Parti’nin olağan kongresine sayılı günler kala,"Genel başkan kim olsun?” sorusuna bu kez milletvekilleri, bakanlar, kurucu üyeler, MKYK üyeleri, etik kurulu üyeleri, hakem kurulu üyeleri, il başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ve il genel meclisi başkanları yanıt verdi.

BİNALİ YILDIRIM İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI
Temayül yoklamalarında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ismi birinci çıktı. Milletvekili ve bakanların büyük bölümü de tercihini Yıldırım'dan yana kullandı.

BAŞBAKAN YARIN AÇIKLANACAK
AK Parti yarın saat 11.00'de Merkez Karar Yönetim Kurulu'nu (MKYK) toplayacak. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre toplantının ardından genel başkan adayı saat 14.00'da 4 kişilik heyet tarafından açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.