Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Alçak çıkış!

İşgal altındaki Azerbaycan toprağı Karabağ'da Müslümanlara yönelik etnik temizliğe bizzat katılan Ermeni komutan Arkadiy Garapedyan akla hayale sığmayan ifadelerle Türkiye ve Azerbaycan'a saldırdı.

"ERMENİSTAN, TÜRKİYE'Yİ İŞGAL EDECEK VE ENİNDE SONUNDA TÜRKİYE PARÇALANACAK" 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ermenistan medyasına konuşan Garapedyan, Türkiye ve Rusya arasında imzalanan S-400 anlaşmasına değinirken ülkesinin yeni işgal planlarını gün yüzüne çıkardı. S-400'lerin savunma amaçlı olduğunu belirten eli kanlı işgalci, sistemin "Ermenistan, Türkiye'yi işgal ettiğinde" işe yaramayacağını öne sürdü. Bu durumun işlerini zorlaştırmayacağını sözlerine ekleyen Garapedyan, Türkiye'nin eninde sonunda parçalanacağını iddia etti.

Ayrıca Rusya ve Ermenistan arasındaki anlaşmaya atıfta bulunan Ermeni komutan, Azerbaycan ve Türkiye'yi açıkça tehdit ederek, "Büyük Ermenistan" hayalini yineledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Özellikle Azerbaycan'da büyük tepki çeken açıklama sonrası sosyal medyadan Ermenistan karşıtı çok sayıda mesaj paylaşıldı.Ermeni yetkililerin bu tutumu, Azerbaycan hükümetinin her fırsatta dile getirdiği "Ermenistan barışı sabote ediyor" sözlerini bir kez daha doğrulattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 7 yıl önce

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ DERLER BUNLAR HAYALLERİNİN PEŞİNDE DURMADAN SAÇMALIYORLAR BUNLAR HAİN GADDAR KÜFFAR TOHUMLARI VE TÜRK MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞI İLE YOĞRULMUŞLAR BİZDE BUNLARA KARŞI UYANIK OLMALIYIZ BİRLİK OLMALIYIZ BU ŞEREFSİZİ KONUŞTURANLAR VAR ELBETTE ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ SİZ BİZ ONLAR YOK HEPİMİZ BU VATAN İÇİN GEREKİRSE KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞIRIZ BUNLARIN OYUNLARINA GELMEYECEĞİZ ASLA AYRIŞMIYACAĞIZ İCERİDE KAVGA ETMEYECEĞIZ BU MEMLEKET ALEVISIYLE SÜNNİSİYLE LAZIYLA KÜRDÜ ÇERKEZİYLE SAĞCISI SOLCUSUYLA ASİL MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİNDİR YOK ÖYLE BİZ TARİHİMİZDEN ÇOOOOK DERSLER ALDIK AYRIMCILIK YAPAN İÇERDEKİ BİZDEN GÖRÜNE HAİN LERE FIRSAT VERMEMELİYİZ BÖYLE BİR VATAN VE TOPRAK BULAMAYIZ KARDEŞLERİM

Avatar
Kadir 7 yıl önce

Hossst köpek

Avatar
yuksel 7 yıl önce

yine kaşınıyor itoğluit