Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

ANDY-AR'dan şok anket! MHP'in oyları neden yükselişte?

Metropoll ve SONAR’dan sonra ANDY-AR Başkanı Faruk Acar da erken seçim için araştırma sonuçlarını paylaştı. Acar diğer anketlerin aksine MHP’de ciddi yükseliş olduğunu belirtti.

MHP’nin 3 yıldır iktidar partisine karşı yaptığı eleştirilerde haklı çıktığını berliten Acar bu nedenle seçmenin MHP’ye döndüğünü söyledi. Bahçeli’nin soğukkanlı tavırları seçmen tarafından takdir ediliyor.


BAHÇELİ’NİN UZLAŞMAZ TAVRI UNUTULDU

Faruk Acar, Bahçeli’nin seçimden sonraki uzlaşmaz tavrının unutulduğunu, PKK konusunda partinin kendini yıllardır doğru konumlanmasının MHP’ye oy getireceğini söyledi.


PROTESTOCULAR “3. PARTİ” KONUMUNDA


Acar sandığa gitmeyeceklerin ve seçimi protesto edecek seçmenin oranını 18.1 olduğunu ileri sürdü. Yani kararsızların partilere dağılımı yapılmadan önce “3. Parti” konumundalar.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.