Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Ankara'da korkutan gelişme!
Ankara Valiliği, Jandarma arama noktasına 800 metre mesafedeki yan yolda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

Teröristler yine Ankara'yı hedef seçti... Başkent bir faciadan kıl payı kurtuldu. Bir ihbarı değerlendiren polis Jandarma arama noktasına 800 metre mesafedeki yan yolda mühimamat buldu.

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "25.02.2016 Perşembe günü Jandarma ihbar hattına (156) yapılan bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce eski Samsun yolunda, Jandarma arama noktasına 800 metre mesafedeki yan yolda yapılan arama tarama çalışması neticesinde; 1 Adet Bixi, 1 adet Kaleşnikof, 2 Adet El Bombası, 287 Adet Bixi Mühimmatı, 120 Adet Kaleşnikof Mermisi (4 Şarjör içerisinde), 4 Adet Fünye 2 Patlatma Düzeneği, 3 Poşet Patlayıcı Madde olduğu değerlendirilen malzeme, yol kenarına atılı vaziyette bulunmuştur.  Konu ile ilgili incelemelere çok yönlü olarak devam edilmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.