Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Atatürk fotoğrafını odasından kim indirdi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı basın yayın kuruluşlarında partiye mensup bir milletvekilinin Meclis’teki odasında asılı Atatürk fotoğrafını indirdiği iddialarının üzerine Bartın Milletvekili Muhammed Rıza Yalçınkaya, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan oluşan muhakkik heyeti görevlendirdi.


İDDİANIN SAHİBİ NAZLIAKA

Heyet, İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yle görüştü. Heyetin görüştüğü milletvekilleri, iddiaların sahibi olarak Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı işaret etti. Heyet, son alarak Nazlıaka ile görüştü. Nazlıaka olayı doğruladığı ancak vekilin kim olduğuna ilişkin bilgi vermedi.

SALI GÜNÜ SONUÇ ALINIR

Heyet görüşüne başvurduğu milletvekillerinin ifadelerine yer verdiği raporunu bugün Meclis Grup Yönetimi’ne sunacak. Konuyla ilgili nihai kararı ise grup yönetimi verecek. Grup iç yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince disiplin soruşturmasını gerektiren bir durum varsa ilgili kişiler hakkında disiplin süreci başlatılacak. Grup Başkanvekili Özgür Özel, en geç salı günü bir sonuç alınmış olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.