Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C sokağa çıkma yasağı Akkuyu

Aytaç Durak: Projemizi çaldılar


Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aytaç Durak, Türkiye ile Kıbrıs'ı denizin altından birbirine bağlayan ve Kıbrıs'a su taşınmasını sağlayan projeyle ilgili konuştu. Durak "14 yıl önce bu proje bizim gündemimizdeydi" açıklamasını yaptı.

Aytaç Durak dönemin KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu ve Lefkoşa Belediye Başkanı'na bu projeyi anlattığını söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun "bu projeleri hayal bile edemeyenler utansın" açıklamasını eleştiren Durak, "bizim gündemimizde Kıbrıs'ın tamamına yetecek kadar suyun aktarılması vardı" dedi.



Asıl dünyada ilk olan uygulamanın Adana'da yaz aylarında çeşmelerden verilen soğuk içme suyunun olduğunu söyleyen Durak Davutoğlu'na "siz giderken, biz geliyorduk" dedi..


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.