Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Bahçeli beklenen tarihi açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Afyon kampı sonrası basın açıklaması yaptı. Olağanüstü Kurultay konusuna değinen Bahçeli, şunları söyledi:

ŞU İMZALARI GÖRELİM BİR NEYİN NESİDİR

"Önce şu imzaları bir görelim neyin nesidir. Bu zamana kadar çok sayıda imzalar tartışması yaşanmıştır, bugüne kadar yapılmış olan bir çok kongreler olmuştur ve bu kongrelerin büyük çoğunluğu, tamamı, olağan kongreyle gerçekleşmiştir.

KURULTAY 18 MART 2018'DE YAPILACAKTIR

MHP bugün almış olduğu bir kararı sizlere okuyalım: Parti tüzüğünün 62. maddesindeki büyük kongrenin olağan toplantıları MYK'nin tespit edeceği yer ve mekanda yapılır. Ancak bu 12. olağan büyük kongrenin başkanlık divanı 18 Mart 2018'de yapılmasına 12. büyük kongrenin hazırlığı kapsamında ilçe kongreleri 9 Ekim'de başlayıp, 9 Nisan'da tamamlanmasına karar verilmiştir.

MAHKEMELERDE HAKLARINI SAVUNMALARINI TAVSİYE EDERİZ

MHP'nin lüzumsüz bir şekilde 69 günden bu yana kamuoyunda sürdürülen bu tartışmalarına son vermek amacıyla bu kararı aldı. Siyasi partiler yasası ve tüzüğe uygun bir karardır. İmzayı ne kadar toplarlarsa toplasınlar bir anlamı olmayacaktır. Mahkemelerle haklarını savunmalarını tavsiye ederiz"

MHP'YE KAYYUM ATANABİLİR

Diğer yandan, delegeler yeterli imzayı toplayıp mahkemeye başvurduğu takdirde, mahkeme MHP'ye kayyum atayabilir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.