Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Bahçeli'den Hükümete çağrı! Arkanızda MHP var...
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türkiye'yi kan ağlatan terör saldırıları vardı. 


İşte o konuşmadan satır başları

YEZİTLER HER DÖNEM OLMUŞTUR

Türk askerine işgalci suçlaması getiren Irak'a bakınız. Musul'u IŞİD'e bırakıp kaçan Irak'ın Türkiye'ye atarlanması her şeyi özetlemektedir.

Geçmişin travmalarını günümüze taşıyıp yeni bir kavga malzemesi yapmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Önemli olan dünden ders çıkarmaktır. Yezitler her dönemde olmuştur. 

TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI

Terör Türkiye'ye her gün vurmaktadır, kanlı örgütler her gün Türkiye'yi hedef almaktadır. Geçtiğimiz pazar günü katiller Şemdinli'de 5 ton bomba ile saldırdı. Benzerlerine ortadoğuda rastlanan bu saldırıların son günlerde Beklemeye tahammülümüz kalmadı, milletimiz infial halindedir. Türk milletinin canını alan hainlere ders ne zaman verilecek?

HÜKÜMETİN NAMUS BORCUDUR

FETÖ'yle mücadelede uygulananların PKK'ya da uygulanmasını da bekliyoruz. Terör sevicilere hak ettikleri dersi vermek hükümetin namus borcudur. PKK saldırılarını övenlerin yakasından ne zaman tutulacak? PKK FETÖ'nün 15 Temmuz'da başlattığı çözülmeyi devam ettirmek için çabalamaktadır. Hükümete sesleniyorum, Arkanızda milletin desteği yanınızda MHP'nin desteği var. Daha ne bekliyorsunuz?

Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan elinizi çabuk tutunuz. Türk milletini infazla görevlendirilmiş terör cellatlarını, bunları pışpışlayan arkalarında güçleri rezil etmek vatan görevidir. Kan tüccarlarını tepeleme zamanı gelmiştir, korku tüccarlarına tam bir kenetlenmeyle hadleri bildirilmelidir. Gün bugündür. Dünyanın 5'ten büyük olduğunu söyleyelim ama Türkiye'nin terörden daha büyük olduğunu dünyaya söyletelim ve yüzlerine vuralım.

YENİ ANAYASA'YA OLUMLU BAKIYORUZ

Türkiye'nin yeni bir toplum sözleşmesine ihtiyacı vardır. 15 Temmuz'dan sonra bu ihtiyaç acil bir hal almıştır. Türkiye'de hiçbir şey 14 Temmuz'daki gibi olamayacaktır.

MHP anayasanın tadilatına veya yeniden yazımına olumlu bakmaktadır. Bizim anayasaya bakışımızda sapma veya savrulma yoktur. Dün ne söylediysek bugün de aynı çizgideyiz. Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmemesindeki ısrarımızı kayıtsız şartsız muhafaza ediyoruz. Bu irademizi yıllardır koruyor ve sürdürüyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.