Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

Başa gelince yasakçı, oya gelince özgürlükçü

Okullarına girmek isteyen başörtülü öğrencilerin adeta terörist muamelesi gördüğü, iftiralar ve sudan sebepler ile Müslümanların cezaevlerine atıldığı, toplum ile siyaset üzerinde derin postal izleri bırakan 28 Şubat sürecinde, Müslümanlara karşı uygulanan sistematik işkencelerin mimarları deşifre olmaya devam ediyor. MHP’den ihraç edilmesinin ardından yeni parti kurma hazırlığında olan ve “Biz AKP gibi kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyiz, biz Türkiye’nin partisi olacağız” diyen Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı yaptığı 28 Şubat döneminde, yaşam tarzına en adi yöntemlerle müdahale edildiği ortaya çıktı.  Siyasi hayatına başladığı günden bugüne FETÖ ile sıkı ilişkilerini daima perde arkasında tutan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isim vermeden ‘partinin içine sızmış FETÖ’cü’ ilan ettiği Akşener’in, irtica ve şeriat yaygarası yapılarak Müslümanların hedef aldığı kirli uygulamaları gün yüzüne çıkıyor. 

SARIK GİYENE CEZA

Korsan kurultaylar ile Bahçeli’ye meydan okuyan, illegal yöntemlerle MHP’yi ele geçirmeye çalışan, nihai hedefinin ifşa olması ile MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemde, sarık giyenlere para cezası verdiği belirtildi. 

Akşener’in İstanbul ve Samsun Çarşamba’da başlattığı sarık toplatma, sarık giyenlere para cezası verme uygulamasına DYP’nin muhafazakar kesimini tepkisini çekerek, çirkin uygulamaya son verilmesi istenmişti. 

Devletin sarıkla, cübbeyle uğraşmaması gerektiğini kaydeden DYP Erzurum Milletvekili İsmail Köse, “Sarık toplatma konusu dalga dalga diğer illere de yayılmaya başladı. Bu konuda çok tepki var. Rencide edici bu uygulamaya son verilmesi için İçişleri Bakanı uyarıldı” demişti.

Kaynak: Yeni Akit 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.