Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Başbakan Bahçeli'yi hedef aldı: 'Didem'le mi koalisyon kuracaksın!' İşte başbakandan flaş ifadeler...
  

Başbakan Ahmet Davutoğlu Antalya’da miting yaptı. Davutoğlu konuşmasında MHP lideri Bahçeli’yi hedef aldı.

Devlet Bahçeli Habertürk’de Didem Arslan’ın konuğu olmuş koalisyon görüşmeleri sırasında çok konuşulan çantayı Arslan’ın programında göstermişti. Devlet Bahçeli çantasında koalisyonla ilgili evrakların olduğunu ancak Davutoğlu’nun koalisyona yaklaşmadığını söylemişti.

Davutoğlu, Devlet Bahçeli’nin bu iddialarına Antalya’da yanıt verdi.  “Sanki televizyonda röportaj yapan hanımefendiyle koalisyon kuracak” dedi.

"Bizi Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin. Sizden tek isteğim, tekrar onların kapısını çalmak istemiyorum. Bahçeli'nin hiç açılmayan çantasıyla uğraşmak istemiyorum. Bizim yanımızda açmıyor, televizyonda açıyor. Televizyonda mı koalisyon kuracaksın mübarek? Bizim yanımızda açsana. Sanki televizyonda onunla röportaj yapan hanım efendiyle koalisyon kuracak? Bize sadece hayır dedi"

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.