Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Başbakan Davutoğlu saldırıdan sonra konuştu! 3 gün ulusal yas ilan edildi

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara’da meydana gelen kanlı patlama sonrası ilk açıklamalarını yaptı. İşte Davutoğlu’nun konuşmasının satırbaşları;

3 GÜNLÜK ULUSAL YAS

Başbakan Ahmet Davutoğlu,  3 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı. “Siyasi düşüncesi ne olursa olsun 86 vatandaşımızı kaybettik” dedi.

PARTİ LİDERLERİYLE GÖRÜŞECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli’yle terör konusunu görüşeceklerini söyledi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için de “o sadece halkı tahrik ediyor” ifadesini kullandı.

MEDYAYA ÇAĞRIDA BULUNDU

Ahmet Davutoğlu, ülkede panik havası yaratabilecek ve propaganda amaçlı üretilmiş bilgiler ve görüntülere karşı medyaya sağduyu çağrısında bulundu.

KILIÇDAROĞLUNA GÖNDERME YAPTI

Davutoğlu ayrıca Kılıçdaroğlu koalisyona yanaşsaydı teröre karşı omuz omuza verebilirdik açıklamasını yaptı.

CANLI BOMBALAR ARAMA NOKTASINA GELMEDEN...

Davutoğlu mekanda önceden bomba aramasının yapıldığını ve canlı bombaların kontrol noktasına gelmeden yol üzerinde bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.