Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Başbakan Yıldırım'dan Cameron'a AB yanıtı
Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da milletvekilleriyle iftar programında bir araya geldi.  İftar programında yaptığı konuşmasında Türkiye'nin Avrupa Birliği ile yaptığı müzakerelere değinen Başbakan Yıldırım, İngiltere Başbakanı Cameron'ın "Türkiye 3000 bin yıl AB'ye giremez" ifadelerine sert sözlerle yanıt verdi:

VİZE MUAFİYETİ VERECEKLER DİYE ÖLÜM MAKİNALARINA MÜSAMAHA MI GÖSTERECEĞİZ

"AB yolculuğumuz 53 senedir sürüyor, adeta bir ömür. Daha ne kadar devam edecek? Teröristlere çok sert muamele yapıyormuşuz. Yani çocukları yaşlıları öldürenlere gül verelim. Akla ziyan bir talep. Vize muafiyeti verecekler diye biz ülkemizin birliğini beraberliğini tehlikeye atan, canlı bombalarla masum insanları infilak ettiren ölüm makinalarına müsamaha mı göstereceğiz? Aklımızla akılları sıra alay etmeye çalışıyorlar.

TÜRKİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ

AB şunu bilmelidir ki, Türkiye'nin toprak bütünlüğünden daha önemli hiçbir şey yoktur. Varsın, olmaz olsun vize muafiyetleri. Biz yıllarca bunun mücadelesini verdik, kendi milletimizin ihtiyaçlarını görmek için yaptık, insanımızın hayat kalitesini arttırmak için yaptık ama bu kadar da uzun boylu değil, kusura bakmasın. AB'den şimdi dürüst davranma zamanıdır. İçerisindeki problemleri Türkiye ile çözmeye çalışmasınlar, kendi işlerini düzgün yapsınlar.

MADEM AB İYİ BİR ŞEY SİZ NİYE ÇIKMAK İSTİYORSUNUZ

Cameron diyor ki Türkiye 3000 yıl daha AB'ye giremez.. Buyurun cenaze namazına. Madem o kadar iyi bir şey bu AB, siz niye çıkmak istiyorsunuz? Onun cevabını ver bakalım? Birbirinizle kanlı bıçaklı oldunuz, milletvekiliniz bile bu uğurda öldü. Biz de olsa acaba neler derlerdi bunlar?! Onun için kimse kusura bakmasın, Türkiye'ye kimse nizam, intizam vermeye kalkmasın. Biz 53 yıl önce verdiğimiz sözün arkasındayız"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.