Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Başbakan Yıldırım: Darbeyi eş dosttan öğrendim
Cuma namazı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kılan Başbakan Binali Yıldırım, namaz sonrası incelemelerde bulundu.

"EŞ DOSTTAN ÖĞRENDİM"

Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Darbe girişimini, olayların başlamasından 15 dakika sonra yakın korumalarım, halktan, eş ve dosttan öğrendim. Neler olduğu hakkında herhangi bir bilgi gelmiş değil. Bunların şu anda önemi yok. Şu anda önemi olan şey, biz bertaraf ettiğimiz bu belanın tekrar dönüp dolaşıp bir tehdit olmaması için ne lazımsa onu yapıyoruz. İnce, titiz çalışmalarla bu yapı içerisinde yer almış, bu yapı adına devlete karşı suç işlemiş olanlar bizim hedefimizdir. Masum vatandaşlarımızın böyle bir muameleye tabi olması söz konusu değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.