Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı!

CHP Antalya Milletvekili Baykal, Kumluca ziyaretinde asılsız iddialarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Baykal bununla da kalmayıp FETÖ'cü firmalara destek çıktı.

FETÖ'CÜ FİRMALARI SAVUNDU

FETÖ'cü hainleri destekleyen Baykal, ''Ülkemizde son günlerde çıkan KHK'lerin, eskilerin değiştirilmesi için çıkarıldığını belirten Baykal, hükümetin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bazı şirket ve firmalara kayyım atadığını belirterek, “Bu kayyımlar 80 bin TL maaşla çalıştı. Bu yolla çok sayıda şirket ve firma yok oldu" iddialarında bulundu.

'TÜRKİYE ESED'İN SURİYESİ GİBİ...'

CHP'li Deniz Baykal'ın hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı, "Şimdi onu bir telaş aldı. Daha seçime 2 yıl var. Ağzından 2019'u düşürmüyor. Artık milletle inatlaşılmayacağını gördü. Neymiş de metal yorgunluğu varmış. Hepsi hikâye, telaş başladı. Her çıkışın bir inişi vardır. Artık çöküş başladı. Telaş ondandır" iddialarında bulundu.

Türkiye'nin Mursi'nin Mısırı, Esad'ın Suriyesi, Saddam'ın Irakı olma yolunda olduğunu öne süren Baykal, "Artık 'dur' demenin zamanıdır. Sevgili vatandaşlarım sabredin, az kaldı" iddiasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salli 7 yıl önce

O dedigin ülkeler ve bazi lider ler yok amerika cökdü sömürüyor onlarda ayni denin gibi o liderleri indirdiler olan oldu simdi sen o ülkelere git ve ordaki insanlara bi sor su anda aynisini yaparmiydiniz diye bi sor .korkma eger daha Cd varsa söyle bi caresine bakariz millet uyandi

Avatar
Ali 7 yıl önce

Uçkurana sahip çıkamayan adam çenesine sahip çıkamaz kim bilir kaç kasedi var elli mahkûm istesede fetö hk konuşmaz..