Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Bilal Erdoğan ses verdi: "Evet, İtalya'dayım"

İlk olarak twitter fenomeni Fuat Avni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın seçimden önce İtalya’ya kaçtığını 1 Kasım’da alınacak sonuçlara göre ülkeye geri dönüp dönmeyeceğine karar verileceğini söylemişti. Sonra da devreye Cumhuriyet ve Sözcü Gazeteleri girdi. Bilal Erdoğan’ın İtalya’da olduğuna yönelik haberler yapıldı.

Ve gündemdeki isim Bilal Erdoğan ses verdi. Anadolu Ajansı'na konuşan Erdoğan, İtalya’da John Hopkins Üniversitesi’nde tez yazdığı iddialarını doğruladı.

Bilal Erdoğan, yarım bıraktığı eğitimini tamamlamak için İtalya’ya geldiğini belirtti. “Kaçtı” iddialarını ise yalan ve algı operasyonu olarak duyurdu. Avukatlarının gereken işlemleri yapacağını söyledi.

Bilal Erdoğan 1,5 – 2 yıl içinde tezini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönüş yapacağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.