Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Cemaat dergisi kapağına Erdoğan'ı taşıdı!

Erdoğan’ın başı dergilerle dertte! Nokta dergisinin ardından bu kez de cemaatin karikatür dergisi olan “Püff” Erdoğan’ı kapağına taşıdı.

Bilindiği üzere Erdoğan resmi rakamlara göre!  769 kişinin öldüğü Mina’daki izdiham faciasının ardından hedef tahtasına oturtulan Suudi rejimine arka çıkmış, “yarışmalarda da oluyor” demişti.

Püff dergisi ise son sayında Erdoğan’ın bu yaklaşımını kapak yaptı. Karikatürde Suudi Arabistan Kralı Selman telefonda bir yetkiliyle konuşuyor. Telefondaki kişi “paralel yaptı de” diyerek Selman'a akıl verirken Kral Selman “fıtrat deyip hacıları suçlasam”diyor. Telefondaki kişi ise “o da olur” yanıtını veriyor.

Telefonda Kral Selman'nın danıştığı kişinin Suudi bir yetkili mi yoksa Erdoğan’ın kendisi mi olduğu belli olmuyor. “Cemaat Nokta Dergisi’nin başına gelenlerden sonra yoğurdu üfleyerek yiyor” yorumları yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.