Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Cemil Bayık: İlk hedef AK Parti iktidarını düşürmek!
Rus dergisine bir röportaj veren Cemil Bayık Türkiye'de hükümeti düşürmek istediklerini söyledi.

Cemil Bayık, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Sorumlu Yazı işleri Müdürü olarak künyede ismi bulunan Military Diplomat dergisine açıklamalarda bulundu.

PKK Musul operasyonuna katılacak mı?

"RUSYA'NIN İŞİNİ PKK KOLAYLAŞTIRDI"

İşte terörist lideri Cemil Bayık'ın, Rus dergisine anlattığı 'hedefleri':

Rusya’nın Suriye'ye müdahalesi tabii ki, siyasi dengelerde önemli değişiklikler ortaya çıkarmıştır. Ama şu gerçeği görmek gerekiyor ki, Rojava Devrimci Güçlerinin DAİŞ’in iradesini kırması, DAİŞ’in ilerleyişini durdurması, DAİŞ’i artık Suriye'de ciddi sorun çıkaracak güç olmaktan çıkarması Rusya’nın Suriye'ye gelişini kolaylaştıran etkenlerdendir.

"İLK HEDEFİMİZ AKP'Yİ DÜŞÜRMEK"

Bizim Türkiye ve Kuzey Kürdistan'daki hedeflerimiz konusunda da şunları söyleyebiliriz. Türkiye'de gelinen aşamada ilk hedef AKP iktidarını düşürmektir. Gerçekten AKP iktidarı Türkiye açısından içeride ve dışarıda çok tehlikeli hale gelmiştir. Bu yönüyle AKP iktidarının düşürülmesini önemli görüyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
5353 8 yıl önce

Ak partiyi düşürmek daldan arrmut düşürmeye benzemez it sürüleri

Avatar
Fth srcm 8 yıl önce

Ulan serefsiz soysuz hain...sen kim oluyorsunda koskoca TURKIYE CUMHURIYETI'nin hukumetini iktidardan dusureceksin..sira sanada gelecek..ogun yalvaracaksin ama...

Avatar
Yusuf 8 yıl önce

Anlat anlat heyecanlı oluyor. Gerizekâlı beni gece gece güldürdün...

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

AKP düşünce sen acaba orada devletmi kuracaksın it oğlu it bundan 15 sene önce AKP mi vardı sana devletmi kurdurdu pezevenkler gidin siz 4 tane enayiye anlatın bunları onlar inanır size ölürler sizin için pisi pisine

Avatar
naim 8 yıl önce

Akp sizlere yıkılacak parti de yildir siz kimsiniz haddinizi bilin