Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

CHP binasına saldıran isim şok etkisi yarattı! CHP'ye saldıran yine CHP'li çıktı! (Son dakika gelişmesi)
CHP binasına ateş açan saldırganın kimliği şok etkisi yarattı! Binaya saldırdıktan sonra gözaltına alınan zanlının Hacı Ali Hamurcu’nun CHP'li olduğu ve zanında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yasadışı bir takım işlere girdiği iddia edilmişti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde ateş açılması ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın kimliği ise herkesi şaşırttı. CHP Genel Merkezi'nin bulunduğu sokaktaki kamera kayıtlarını inceleyen polis, saldırıyı düzenleyen şahsın Hacı Ali Hamurcu olduğunu belirledi ve Hamurcu dün akşam gözaltına alındı.

HACI ALİ HAMURCU KİMDİR?

Hacı Ali Hamurcu, daha önce CHP ile ilgili bir çok olayda gündeme gelmişti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve o dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye yönelik iddialarla ilgili kitabın yazarı Hacı Ali Hamurcu, yıllar sonra itiraflarda bulunarak, bu suçlamaları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla yaptığını ileri sürmüştü. Hamurcu, Kılıçdaroğlu'nun bu iş için vaat ettiği parayı da ödemediğini de ileri sürmüştü.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.