Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

CHP Cizre için rapor yazdı: Askerler yargılansın
CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilen heyette, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok başkanlığında, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner, Sezgin Tanrıkulu ve Ali Şeker, Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ve Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan da yer aldı.

ASKERLER HUKUK DIŞINA ÇIKTI, YARGILANSIN

CHP heyeti terörle mücadelede hukuk dışına çıkanların yargılanmasını talep etti.

"Bölgede terörle mücadele gerekçesiyle insan hakları ihlallerinde bulunan, hukuk dışına çıkan güvenlik görevlileri varsa bu konuda gerekli idari ve hukuki soruşturmalar derhal açılmalı, gerekli işlemler yapılmalıdır. Cizre'de yaşananlarla ilgili olarak kamuoyuna bilgi aktarılırken iç politikaya yönelik propaganda anlayışı terk edilmelidir" açıklaması yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri 8 yıl önce

Eğer chp nin içinde Allah korkusu olan vatandaşlarımız varsa onlara sesleniyorum;chp nin günahlarına ortak olup cehennemde yanmayın.

Avatar
VATAN SEVER 8 yıl önce

Kiliclaroglu ile CHP'si. Sonunuz geldi, zaten sizin yoldaslar HDP bitti. Sizin gibi serefsizlere Turkiyem'de yer yoktur, elbete sira sizede gelir.

Avatar
musata 8 yıl önce

adamlar hırıstıyan ne Allah korkusu olurmu hıc selın koke ermenı bas kan yardınçısı kemalsa zaza ne oldubelıdeyıl