Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

CHP'deki çatlak büyüyor!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin dokunulmazlıklar konusunda referanduma gitmeme tavrına ilişkin olarak, “Tavrımız çok netti. İlk turda 330’un altına düşer mi diye bekledik. Referanduma gitseydik, Türkiye’de ayrışma artacaktı” dedi. 

"TOPLANTIYI MAHVETTİNİZ"
Kılıçdaroğlu,  Antalya’da 13 saati aşan PM toplantısının kapanışında geniş bir değerlendirme yaptı. Alınan bilgilere göre, konuşan hemen herkesin dokunulmazlık oylamasını değerlendirmesini eleştiren Kılıçdaroğlu, “Çok şükür toplantımızı dokunulmazlık toplantısına çevirdiniz, başka şeyleri de konuşacaktık” serzenişinde bulundu. Kılıçdaroğlu partinin tavrına ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: 

‘Taktik güttük’
“Tavrımız başından beri çok netti. İlk turda 330’un altına düşmesini bekledik, düşmeyince referandumun gerçekleşmemesi için bu yönde oy kullandık. Bu yönde bir taktik güttük. Hala 110 imza toplanmasına yönelik açıklamalar yapıyorsunuz. Böyle bir ihtimal yok. Elbette imza atabilirsiniz ancak imza attıktan sonra bu partide kalamazsınız, görüşünüz bu yöndeyse partide durmanızın bir anlamı yok. Arkadaşlarımız bireysel başvuru yapacak. Bu konuda Sezgin Tanrıkulu ve Akif Hamzaçebi bir taslak hazırlıyor. Ondan yararlanabilirsiniz.

‘Kendimizi ateşe attık’
‘CHP oylarıyla HDP’liler yargılanacak’ diye bir algı yaratılıyor. Ancak en çok fezleke benim hakkımda, en fazla fezlekesi bulunan milletvekili CHP’de. Dolayısıyla en çok etkilenecek parti CHP.  Kendimizi feda ettik, ateşe attık.
Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.