Öne Çıkanlar forum nani matematik aday ölü yaralı var mı

CHP İstanbulİl Başkanlığı İcralık Oldu!

CHP İstanbul İl Başkanlığı ödemediği borçları yüzünden icralık oldu.

Sabah'ın haberine göre; CHP İstanbul İl Başkanlığı 2013'te YKM'nin eski merkezi olan Kağıthane eski Büyükdere Caddesi 57 numarada bulunan binaya taşınmıştı. Parti, yaklaşık 2 yıldır bu binada faaliyette bulunuyordu. Bu yıl ekim başında kira kontratı yenilendi. Kontrata göre yıllık 1 milyon 248 bin liranın peşin ödenmesi gerekiyordu. Fakat kontratın yapıldığı CHP Genel Başkanlığı kira bedelinin sadece 200 bin lirasını ödedi.

BORÇ ÖDENMEZSE....

1 milyon 48 bin liralık borç ise ödenmedi. Bunun üzerine mülk sahipleri Kemal Tuğrul Ağralı, Lale Tuğlu, Fuat Turgay Ağralı, Nuşin Oral, Murat Demir Kunt ve Ali Fethi Ağralı, avukatları kanalı ile icraya başvurdu. İstanbul 2. İcra Dairesi'nce icra işlemi başlatıldı. İcra Dairesi, CHP Genel Başkanlığı'na 1 milyon 48 bin liranın 11 bin 274 liralık faizi ile ödenmesi için ödeme emri gönderdi. Borç ödenmezse Ağralı ailesinin avukatları partiye haciz uygulatacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.