Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

CHP'li Başkan'dan skandal sözler!
Geçtiğimiz aylarda CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı koltuğunu Murat Karayalçın'dan devralan Cemal Canpolat, 'teröristlerin hamisi gazete' olarak bilinen Evrensel'e verdiği ropörtajında skandal açıklamalarda bulundu.

CHP'nin en etkili koltuklarından birini işgal eden Canpolat, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kazdığı hendeklerle sivil masum insanları öldüren, binlerce vatandaşımızın evlerini yakıp yıkan ve bölgeden göç etmelerine neden olan PKK'nın terörist eylemleri için 'savaş' tabirini kullandı. Daha geçtiğimiz cuma günü Diyarbakır'da karne alan öğrencilerin üzerine terör örgütü PKK üyeleri tarafından bomba atıldığını görmezden gelen Canpolat'ın bölgede yaşanan terörist saldırıları meşru göstermeye çalışması şok etkisi meydana getirdi. Kılçdaroğlu'nun teröristler için 'hendek kazan arkadaşlar' tabirini kullanmasının ardından İstanbul İl Başkanı'ndan böyle bir yorumun gelmesi, CHP'nin iyice HDP çizgisine kaydığını ortaya koydu.

İşte Canpolat'ın o skandal sözleri:

Çözüm yeri doğal olarak parlamentodur. Sorunun, iktidar ve HDP, MHP’siyle muhalefetin bir arada olacağı bir platformda konuşulup çözülmesi gerekiyor. Halkın büyük kesiminin isteği de budur.Doğu Güneydoğu’da son yaşanan savaş, kaçınılmaz olarak CHP’nin rol almasını, etkili bir konuma gelmesini zorluyor. Bunu hem İstanbul’da, hem genel merkezde tartışıyoruz. Önümüzdeki dönemde CHP söylemlerinin hem Kürt sorununda, hem de ekonomiden eğitime, kültürden sağlığa, Türkiye’nin diğer tüm önemli meselelerinde daha etkili olacağı kanısındayım. Genel Başkanımız da konuşmasında bunun altını çizdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet bozaner 8 yıl önce

hadii canım sendee sen neymişsin be abiyy . Boş beleş adamlar bunlarda izan yok .

Avatar
ismail 8 yıl önce

kahpeliğin pembe hali. Vatan haini kalleş köpek seni!

Avatar
Okyanus 8 yıl önce

Siz asla bu ağızla bu milletin oyuna laik değilsiniz biz bile artık başka yerlere kaydık.sizden bize hayır yok.savaş politikasıyla hiç bir parti.iktidar olmamış.sizde olmayacaksınız.

Avatar
nazif adıyaman 8 yıl önce

Bir chpkk li olarak artık size oy vermeyecem bizler atatürk un partisiidik şimdi pkk olduk yazıklar olsun artık tek vatansever akpartiye oylarimiz