Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

CHP'li Hüsnü Bozkurt'a göre Kur'an CHP için tehlikeli
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt Konya’nın Ereğli ilçesini ziyaret ederek parti binasında partililerle biraraya geldi. Bozkurt konuşmasında "Ahlakın çöküntüye uğradığı bir dönem yaşıyoruz" açıklamasını yaptı. 

"KUR'AN YOLU CHP'NİN YOLU OLMAMALI"

"Kur'an ayetleri ile siyaset yapmak CHP’nin yolu olmamalı" diyen CHP'li vekil, AK Parti'yi eleştirmek için Lût kavminden örnek verdi. Bu örneği vererek aslında kendisinin de hataya düştüğünü, Kuran ayetleriyle siyaset konuşulmaması gerektiğini belirtti!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Güldürmeyin Adamı Chp ve kuran yan yana yobaz diyenle kuranda örtünün diyenler yan yana namaz kıl diyenle içki içen ler yan yana hadi hayırlısı başımıza evliya kesilmesinlerde sonradan

Avatar
Veysel 8 yıl önce

Onlar kültürlü, okumuş ve medeni insanlar.
Olurmu canım öyle şey.
Kur'anı kerim 1400 yıl öncesinin ilkel kitabı(haşa) onlara göre.

Avatar
Evren 8 yıl önce

olsun onlara da anlatmak lazım onlarında öğrenmesi lazım farketmiyor isterse incil Tevrat'ta okusunlar orda da farklı şeyler yazmıyor son Peygamber olarak gelecek hz. Muhammed ile ilgili bilgi veriyor...olsun onlar okusun yeter bir yerden başlasın Allah doğru yola hidayete erdirecektir...yeter ki hoşgörülü olalım sabırlı olalım

Avatar
nezih batgün 8 yıl önce

bence adam doğru söylemiş ama gerisini belirtmemiş:tamam Kuran yolu olmamalı ama ne yolu olmalı?