Öne Çıkanlar lale mansur paralel devlet yapılanması çift sim kartı kırşehir demirtaş

CHP'li Özcan'dan Kahraman'a ağır hakaret
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın, Meclis Genel Kurulu'nda, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yönelik sözlerinden dolayı, Kahraman'dan, TBMM'den ve Türk milletinden özür dilemesi gerektiğini söyledi.
İnceöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, İsmail Kahraman'ın "laiklik"açıklamasına yönelik, "Bunun kafası, IŞİD kafası gibi" diyen CHP'li Özcan'a yanıt verdi.

İlknur İnceöz, Özcan'ın, TBMM Başkanı Kahraman'a yönelik ağır hakaretlerinin tahammül sınırlarını zorlayan, arka planında kin ve nefreti barındıran ifadeler olduğunu söyledi.

Meclis kürsüsünün milletin kürsüsü olduğuna işaret eden İnceöz, "Bu tarz hakaretleri 'eleştiri' kapsamında değerlendirmek mümkün olmadığı gibi Meclis kürsüsü aynı zamanda milletin kürsüsüdür. Bu kürsüye çıkan konuşmacıların temiz bir dil kullanması, devlet büyüklerine hakaret etmemesi ve milletin tercihlerine saygı duyması gerekir. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, önce Meclis Başkanımızdan, sonra da Meclis Başkanımızın şahsında TBMM'den ve yüce Türk milletinden özür dilemelidir." değerlendirmesini yaptı.



(TANJU ÖZCAN)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit 8 yıl önce

O kadar çok ülkeni düşünüyosan önce hdp lilere laf söyleyin adamlar açık açık bölücez diyolara hiç bir chp linin sesi çıkmıyor akp olunca herkez aslan kesiliyor çünkü hepsinin sahibi aynı

Avatar
Hamiyet 8 yıl önce

Herkesin düşüncesi olabilir gerçekleşmeyen bir söylemden chp kıyamet koparıyor ama gerçekleşen ülkesinin sırlarını dışarı verenlere sahip çıkıyor.sadece işe yaramayan insanlar hep kuru gürültü

Avatar
zaza 8 yıl önce

Bu tanju gibi itler o kursude hic kimseye hakaret et me hakkina sahip degiller babasini meclisi degil milletin meclisi orasi.