Öne Çıkanlar rus tırları simon kjaer beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv jon bon jovi serenay

CHP'nin eğitim çalıştayı davetiyesinde rezalet!

CHP Milletvekili ve Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Gaye Usluer'in, 7 Eylül'de Bilkent Otel'de partisinin düzenleyeceği sözde eğitim çalıştayı için yayınladığı davetiye alay konusu oldu.  Davetiyede katılımcı olarak isimleri bulunanların çalıştaydan haberlerinin bile olmaması şaşkınlıkla karşılandı. 

SKANDAL 1:

Gaye Usluer'in, sosyal medyadan paylaştığı davetiyede sözde çalıştayı önemli göstermek için katılımcılar listesine Milli Eğitim Bakanı ve bürokratlar da dahil olmak üzere birçok isim yazıldı. Oysa bu isimlerin çoğunun söz konusu çalıştaydan haberi bile yoktu. Listede ismi olan Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin, skandal davetiyeye sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

HANGİ BİRİNİ DÜZELTEYİM 


(Gaye Usluer)

Tekin, " Gaye hanım bakanlık birimlerinin adını doğru yazabilseydiniz bari? İnternet sitemizde var:) Aslında oturup diğer yanlışları da düzeltecektim ama, hangi birini düzeltebilirim şaştım kaldım:) İsim yanlışlıklarını mı, hiç fikrim alınmadan katılımcı olarak yazılmamı mı? çalıştay içeriğini mi? üzgünüm hepsini düzeltecek vaktim yok." dedi.

SKANDAL:2 

Söz konusu davetiyede, katılımcılar arasında gösterilen ve  bağımsız bir kurul olan Talim Terbiye Kurulu Başkanı için "Talim Terbiye Genel Müdürü" ifadesi kullanıldı.

SKANDAL: 3

Davetiye'de katılımcılar arasında gösterilen Eğitim Bir- Sen Genel Başkanı'nın ismi Orhan Sancaktaroğlu olarak yazıldı. Oysa, Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı'nın ismi Ali Yalçın...

Sözde eğitim kurultayına katılan isimler arasında İhsan Eliaçık ve gazeteci Emin Çapa gibi isimlerin yer alıyor olması CHP'nin eğitimden ne anladığını ortaya koymaya yetti. 

İşte söz konusu davetiye:





haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.