Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

CHP ve HDP'den El Bab açıklaması

CHP'li Engin Altay Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Binali Yıldırım'ın anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin takvimine ilişkin açıklama yaptığını anımsattı.

''EL BAB'A GİRMEK FACİADIR, CİNAYETTİR''

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Suriye'de DAEŞ ile mücadelede Türkiye'nin yalnız bırakılmaması gerektiğini belirterek, "TSK'nın, bölge ülkelerinin ve BM'nin desteği olmadan El Bab'a girmesi faciadır, cinayettir. Mehmetçiği bataklığa sokmaması ve daha fazla şehit gelmemesi için hükümete çağrıda bulunuyoruz" dedi.

"NE İŞİMİZ VAR EL BAB'DA?"


 

Terör örgütü PYD'nin Fırat'ın batısına ilerleyişini durduran Fırat Kalkanı Harekatı, HDP'li Osman Baydemir'in de tepkisini çekti.

Ne işimiz var El Bab'da? Niye oradayız? diyen Baydemir, yapılacak tek şeyin hızla Ortadoğu siyasetinde makas değiştirmek olduğunu söyledi. Baydemir, "Suriye politikası çökmüştür. Faturası, El Bab'daki Anadolu ve Mezopotamya'nın yoksul, emekçi çocuklarına ödetiliyor." görüşünü ileri sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

şimdi ben bu CHP ye ne diyeyim küfür bunlara uygun deyil bunlar yaratık bunlar avrat kılflı bunlar domuzun dölleri

Avatar
Sener Muslu 7 yıl önce

Bi tarafinizida yirtsaniz,basaramayacaksiniz...
Sizi böyle izdirap cekerken görmek kadar keyifli daha ne olabilir hainler!!

Avatar
Dursun 7 yıl önce

Bu söylediklerine "Hasiktir" denir bay Osman

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Birileri şunlara orda olmasaydıķ Suriye nin kuzeyinde İsrail gibi terör devleti kurulacağını uygun lisanla anlatsın bana bırakmayın benim artık ağzım bozuluyor

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Ne oldu oyunlariniz bozuldu hainler ne olduğunuzu tüm Türkiye biliyor artık sıra tüm hainlere gelecek inşAllah