Öne Çıkanlar türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel ses aktivasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya sert tepki
Cumhurbaşkanı Recep , Sabahattin Zaim Üniversitesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Almanya parlamentosunun aldığı sözde soykırım kararına tepki gösteren Erdoğan, "Siz, Türkiye'ye veya Türklere parlamentosunda kalkıp da sözde Ermeni soykırımı oylaması yapacak, varsa belki de en son ülkesiniz." diye konuştu.

"ÖNCE HOLOKOST'UN HESABINI VERECEKSİNİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  konuşmasından satır başları;
Ey Almanya, bak yine söylüyorum; önce Holokost'un hesabını vereceksin. Namibya'da 100 bini aşkın Namibyalıyı nasıl yok ettiniz, nasıl öldürdünüz onun da hesabını vereceksin. Siz, Türkiye'ye veya Türklere parlamentosunda kalkıp da sözde Ermeni soykırımı oylaması yapacak, varsa belki de en son ülkesiniz. Kaldı ki bizim tarihimizde bu noktada zaten bir derdimiz yok, bir sıkıntımız yok. Bizim tarihimiz, katliamlar tarihi değildir. Bizim tarihimiz, merhamet tarihidir, şefkat tarihidir. Aramızdaki fark budur.
Afrika'ya, Asya'ya veya Balkan coğrafyasında yaptığımız ziyaretler sırasında sık sık şu manzaraya şahit oluyoruz. Aradan yüzyıllar geçmesine, kimi yönetimler tarafından izi silinmek için onca baskı yapılmasına rağmen, Osmanlı denince halen insanların yüreği yanıyor, gözleri parlıyor, dillerinden güzel sözler dökülüyor. Bu insanların akıllarına, katleden, sömüren, ezen, yok eden değil, yaşatan, imar ve ihya eden, adaletle hükmeden bir medeniyet geliyor. Osmanlı bu diyorlar. Hamdolsun, bu dünyada pek az millete nasip olan çok kıymetli çok nadide bir mirastır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Balgül 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep 'mi sanırım klavye sürçmesi

Avatar
murat 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı recep diye başlayıp cumhurbaşkanı erdoğan diye devam ediyorsunuz neyin tutulmasını yaşıyorsunuz

Avatar
Adm 8 yıl önce

Admin yazıyı duzeltin recep yazıyorsun.