Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett Belçikalı Libeert

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erken Çocukluk Eğitim Kongresi kapanış oturumunda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"İnsanları korku ve yılgınlığa sürüklemek olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu tür saldırılarla hedefine ulaşmış hiçbir terör örgütü yoktur. Niçin PKK, DAEŞ gibi terör örgütleri ülkemizi hedef almaktadır diye düşündüğümüzde onların ülkemizle ilgili düşünceleri çıkıyor.

Çatışmalarda şehit olan polislerimiz, askerlerimiz, korucularımız için kirli hesapların devreye konulmasıdır. Terör örgütleri bu planın taşeronluğunu yapmaktadır. Bu ölümlerin bu dramların gerisinde küresel ve bölgesel yapılanmanın temelinde Türkiye'yi sıkıştırma olduğunu uzun uzun anlatmıyorum.

Bizim tek bir vatandaşımızın dahi burnunun kanamasına gönlümüz razı gelmez. Hele hele misafirlerimizin hiç razı gelmez. Her ölüm bizi derinden yaralıyor.

ER YA DA GEÇ HÜSRANA UĞRATACAĞIZ

Ankara'da şehit yakınları ve gazilerimize Devlet Övünç Madalyalarını takdim ettik. Terörün gündemine asla teslim olmayacağız. Ülke ve millet olarak hedeflerimizden uzaklaşamayacak, vizyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Terör örgütlerlerini ve arkalarındaki güçleri er veya geç hüsrana uğratacağız.

Güvenlik güçlerimiz terör örgütlerinin eylemlerine engel olacaklar. Gerekirse bu mücadeleyi ülke olarak tek başımıza yürütecek ve mutlaka başarıya ulaştıracağız.

Güvenlik güçlerimiz terör örgütlerinin eylemlerine engel olacaklar. Gerekirse bu mücadeleyi ülke olarak tek başımıza yürütecek ve mutlaka başarıya ulaştıracağız. Yolumuzda kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Kaderin ötesinde bir şey olabilir mi? Biz kadere teslim olmuşuz ve o yolda yürüyeceğiz. Bize destek olanları hiçbir zaman unutmayacağız. Bize çekilen silahları ve onları destekleyenleri unutmayacağız. 

AB'YE SERT TEPKİ! NE YAPACAKTIM, ALKIŞLAYACAK MIYDIM?

Avrupa Birliği'nde yaşananları görüyoruz. Bölücü terör örgütü çadır kurdu. Kendi paçavrasını dalgalandırıyor. AB ki bu örgütü terör örgütü ilan etmiş. Terör örgütü ilan ettiği halde o çadırda o paçavrayı astırıyor. İçeride biz müzakere biz ve diğerleri arasında geçiyor. Ne deseler beğenirsiniz; düşünce özgürlüğü! Bu nasıl düşünce özgürlüğü, Paris'te olduğu zaman kıyamet koparıyorsunuz, Ankara'da olduğu zaman niye koparıyorsunuz? Ne diyecektim, alkışlayacak mıydım sizi? O paçavraları orada dalgalandırdıkça bizden bu ifadeleri duymaya devam edeceksiniz. Sayın Başbakan oradayken paçavrayı indirdiler, Brüksel'den ayrılınca paçavrayı tekrar astılar. Böyle dost olur mu?

Dost dostluğunun gereğini yapacaktır. Biz dostluğu çoğaltmaya niyetliyiz. Ama bunları bilmeyenlere hadlerini bildirmek bizim hakkımızdır diye düşünüyorum. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

Turkun turkten baska dostu yok

Avatar
Bekir ÖNER 8 yıl önce

Erdoğanın gitmesi Amerikaya ne kazandıracak acaba. Neden muhalefete ingilterede, amerikada, fransada, italyada bu erdoğan o istemiyor. Turkiyenin iyiliğini istiyorlarsa karışmasınlar lütfen gitmesi gerekirse bizim halkımız seçimde cevabını verebilir.