Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Akkuyu eray ucuzal

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da meydana gelen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında,"17 Şubat 2016 Çarşamba günü, saat 18.31'de, Ankara'da, İnönü Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarında, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik olduğu anlaşılan bombalı bir saldırı meydana gelmiştir. Bu saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

"SABRIMIZI ZORLAMAKTADIR"

"Verdiğimiz kayıplarla sabrımız zorlanmaktadır" açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "meşru müdafaa hakkımızı her yerde kullanırız" dedi.

"MÜCADELEMİZ SÜRECEK"
Ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu saldırıları gerçekleştiren piyonlarla ve onların arkasındaki güçlerle mücadelemizi her gün daha kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.

"DEVLETİMİZİN YIKILMAYACAĞININ KANITIDIR"
Terör örgütlerini kullanarak ülkemiz ve milletimizi hedeflerinden uzaklaştırabileceklerini sananlar yanıldıklarını göreceklerdir. Her şehidimiz ve her gazimiz bu toprakların ilelebet vatanımız olduğunun, bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin, devletimizin yıkılmayacağının birer ispatıdır.

KARARLILIK MESAJI
Birliğimize, beraberliğimize, geleceğimize yönelik olarak, sınırlarımız dışında ve içinde gerçekleşen saldırılara misliyle karşılık verme konusundaki kararlılığımız, bu tür eylemlerle daha da güçlenmektedir. Türkiye’nin, meşru müdafaa hakkını, her zaman, her yerde ve her durumda kullanmaktan çekinmeyeceği bilinmelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ÖZEVREN 8 yıl önce

Bir adım geri atmak yok atarsanız hainler kazanır bizler sizinleyiz

Avatar
Istifa asla .. 8 yıl önce

Sensiz Turkiyeye rahat yok ... asla bir adim geri yok....beraberiz...

Avatar
Emin 8 yıl önce

Yürü uzun adam her zaman yanındayız

Avatar
Halil Budak 8 yıl önce

Yürü uzun adam Allah sana güç kuvvet versin. Bu provokasyonlar hep milletimizin üzerinde oynanan oyunlardan bi tanesidir . Dualarımız sizinle.

Avatar
müzeyyen 8 yıl önce

HAKLA BATILIN AYRISTIGI BIR ZAMA NDAYIZ. UZERIMIZDEKI KARA BULUTLARI BIRGUNN AYDINLANMASI DILEGIYLE

Avatar
istifa et 8 yıl önce

bence istifa et recep, ancak o zaman ulke refaha ulasir...

Misafir Avatar
TARIK KARABUDAK 8 yıl önce @istifa et

DİK DUR EĞİLME İNANANLAR SENİNLE !

Beğenmedim! (0)
Avatar
mustafa vural 8 yıl önce

Bence once suhergun bızı tehdıt eden hdp yısusturun bucesaretı vrrenlerı gorun artık bence sıze oyvermek trn yorulduk bırkah peye azının payonı verop ımralıya yolayamadınız yazık

Avatar
sefer avdaği 8 yıl önce

Amerika vatan hayinlerini hemen öldürür ve üzerini örter bizde ise miletin verdiği vergiyle aylık ödeniyor millete biraz daha iyi hakaret tehtit etsin diye mecliste bile onlara söz veriliyor biz milletin hakkını koruya koruya kendi hakkımızı koruyamaz olduk ya devlet bu pislikleri temizlesin yada bize bıraksın