Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gerekirse el koyun"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kaymakamlara hitap etti. Erdoğan Güneydoğu'da yaşanan terörizme dikkat çekerek teröre destek veren belediyelerin iş makinelerine el koyun dedi.

TERÖRE DESTEK VEREN DEVLET MEMURLARI


Millete hizmet aşkıyla çalıştığımız sürece Allah'ın izni ile yorulmayız. Teröre destek veren devlet memurları varsa tespit edilmeli ve yargıya hızla teslim edilmeli.


GEREKİRSE İŞ MAKİNELERİNE EL KOYUN

Kaymakamlarımız bulundukları ilçeyi avuçlarının içi gibi bilmelidirler. Bölücü terör örgütü ülkemizin Güneydoğusu'nda her türlü ahlaksızlığı kullanarak yer edinmeye çalışıyor. Örgütün güdümündeki partiye mensup belediyeler de tamamen örgütün hizmetine girmiş durumda. Kaymakamlar kendilerine verilen yetkiyi kullanarak belediyelerin yol açtıkları boşluğu doldurmalıdır.  Gerekirse belediyelerin araç gereçlerine el koyarak, diğer imkanları kullanarak hayatı normale döndürmek zorundayız. Güven tesisinin ardından zarar gören yerleşim yerleri yeniden yapılandırılmalıdır.

Vatandaşımız devlet deyince ilçesinde kaymakamı, vilayetinde valiyi tanır, onları sorumlu görür.

Anadolu'da gittiğimiz yerlerde 20-30 yıl önce görev yapmış kaymakamları bir efsane gibi anlatan vatandaşlarımız var.

Kamu görevlilerinin geniş bir sorumluluk alanına sahip kaymakamlar için asıl mükafaat vatandaşların onların arkasından konuştukları güzel sözlerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli ince 8 yıl önce

Sn.Başkanım bırak hdp.yi CHP.lilerde bu sizin emilerinize karşı çıkarlar bunda eminim.Ne güzel valilerimiz ve kaymakamlarımızda gerekirse bu görevleride üslenmelidirler.ALLAH Başta sizler olmak üzere tüm vatanımızı askerlerimiz ve polisimizi iç ve dış düşmanlardan korusun Amiiin.

Avatar
Sabri dinler 8 yıl önce

Sayın cumhurbaşkanım sizin dik durusunuz ve kararlı olmanızı takdirle karşılıyoruz onurumuz gururumuzsun recep tayyip erdogan

Avatar
kenan ERSOY 8 yıl önce

Sayın Cumhurbaşkanım sizin her yaptığın iz işler guzeldir size Allah uzun ömür ler versin size her zaman güveniyoruz

Avatar
Ayhan Budak 8 yıl önce

Senin Allah'ına kurban Allah kimseyi terörü destekleyecek kadar şerefsiz etmesin

Avatar
Yakup 8 yıl önce

Rabbim yarin olsun