Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki muhtarlar toplantısında konuştu.

Erdoğan, "Edirne'ye Enver gireceğine Bulgar girsin diyen zihniyet, Erdoğan haklı çıkacağına Putin haklı çıksın diye ortaya döküldü" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

Rusya sınırımızı ihlal ettiği için karakutusu üzerinden propaganda yürütüyor. Bunu şova dönüştürmüşlerdi. Daha sonra tahribattan bu bilgilerin okunamadığını iddia ettiler. Bizim tereddütümüz yoktu. Bu tür zorlama propaganda şovları bunları daha da mahçup etmekten fazla anlam taşımıyor. Ama bu olay ülkemizde pek çok şeyi deşifre etti.

"ERDOĞAN HAKLI ÇIKACAĞINA PUTİN HAKLI ÇIKSIN"

Balkan savaşları sırasında Edirne'ye "Enver" gireceğine "Bulgar" girsin diyen zihniyet, Erdoğan haklı çıkacağına Putin haklı çıksın diye ortaya döküldü. Bugün eski tüfek sosyalistlerin, güya libarallerin, bir takım isimlerin Rusya safında yer aldığını görünce bir takım gerçeğin farkına vardık.

"HİÇBİR VASFI OLMAYAN BU İSME SAHİP ÇIKIYOR"

Bunlar bu milletin düşmanıymışlar. Bu düşmanlığı sürdürebilmek için kılıf olarak kullanıyorlarmış. Bunlardan biri de anamuhalefet partisinin milletvekili. Hiçbir vasfı olmayan bu isme anamuhalefet lideri de sıkı sıkıya sahip çıkıyor. "Yedirmem" diyor. İran-Türkiye karşı karşıya gelirse İran'ın yanında yer alırım' diyen bir hain adama genel başkanı da sahip çıkıyor. Gırtlağına kadar çukura gömülmüş bir adamı milletvekili yapan biri bana göre aynı yolun yolcusudur.

"BEN BU ÜSLUPTAN ONLAR ADINA UTANIYORUM"

Türkiye'nin karşısındaki ülkelerin yanında yer alan şahsa genel başkanı da sahip çıkıyor. Girdiği hiçbir seçimi kazanamayan ana muhalefet liderin milletimiz haddini sandıkta bildirmeye devam edecektir. Bu görüntüden, bu üsluptan onlar adına utanıyorum. Söylediklerimin konumumla ilgisi yoktur. bu zatın şahsıma yönelik terbiyesizliklerini de karakterine verdiğim için çok önemli görmüyorum. Dünkü konuşması yenilir yutulur cinsten değildir.

Siz bu ülkenin cumhurbaşkanına böyle hitap edemezsiniz. Bunların ağızlarından dökülenler, kalplerinde bedenlerindekidir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.