Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İspatlamazsan alçaksın

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Meclis'teki bütçe görüşmelerinde kendisi hakkında "3 milyar dolar mal varlığı var" iddiasında bulunan vekile sert tepki gösterdi. Bu şahısların Meclis kürsüsünü kirlettiğini ifade eden Erdoğan, "İspatlamazsan alçaksın" dedi.

Erdoğan şu şekilde konuştu;

MECLİS KÜRSÜSÜNÜ KİRLETİYORLAR

"Dün gece TBMM Bütçe Görüşmelerinde, bölücü terör örgütünün kölesine dönüşmüş bir partinin mensupları yine şahsıma dil uzattılar. Ben parlamentoda değil, her oturumda Cumhurbaşkanına saldırırlar anlamıyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden başlayarak 3 milyar dolarlık malvarlığım olduğu Meclis kürsüsünü kirletiyorlar. Ben buradan o alçak ve alçaklara diyorum ki, iddiasını ispatla mükellefsiniz.

İSPATLAMAZSAN ALÇAKSIN

Haklarında manevi tazminat davası açılacak. Bunu ispatlamakla mükellefsiniz. Başbakanlığım döneminde de bu iftiralar çok atıldı. Anamuhalefetin başındaki zata da ispat et, edemezsen alçaksın dedim. Olmayan şey ispat edilmez."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail demir 8 yıl önce

Sayın Devlet Başkanım Recep Tayyip Erdoğan sizin ne kadar namuslu dürüst ve mert bir insan olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz için sizi yüzde ELLİİKİ oyla CUMHURBAŞKANI seçtik. Bu sefer YÜZDE ALTMIŞ ile DEVLET BAŞKANI SEÇEÇEĞİZ. İt ürür kervan yürür. Sen dik dur eğilme bu millet seninle. DOĞRUNUN YARDIMCISIDIR HAZRETİ ALLAH.

Avatar
Beşir 8 yıl önce

Sonuna kadar seninleyiz sayın recep tayyip erdoğan

Avatar
BEKİR ÖNER 8 yıl önce

Sayın Cumhurbaşkanım bu millet külliyeyi şahsınıza ait olarak yatırmışsınız gibi konuştular halende öyle diyenler var bunun la sizi yıpratmaya uğraştılar. BU milletin bir gurubuna ne versen ne yapsan görmez illede muhalefet yapacaklar. Çok kö yu map.linin biri veryansın hükümeti eleştiriyordu peki bu hükümet hicmi iyi birşey yapmadı dediğimde yaptı dedi peki neden bunlardan bahsetmiyorsun dediğimde o zaman muhalefettik olurmu.

Avatar
Hakki 8 yıl önce

Iftiraalari boyunlarina dolana...

Avatar
Emin 8 yıl önce

Bu insanlıklatan nasiplenmemis varlıklar sizleri herkesi nasıl bilirsiniz kendim gibi mantıgiyla yorumluyorlar inanin cevap verip muhatap almaya değmez.

Avatar
Fedlan Kılıçaslan 8 yıl önce

Arkadaşlar oynanılan oyun çok büyük lütfen HERKEZ çevresini bilgilendirsin.Şimdiye kadar ülkemizi ninniyle uyutan içerdeki ve dışardaki kafirlerin en çok kullandığı şey iftiradır.Bunların amacı farklı bublar dış ülkelerden güç alıyor bir olalım diri olalım hep birlikte TÜRKİYE OLALIM

Avatar
Faruk Çekli 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ülkemizin yetiştirdiği milli manenevi değerlerle yoğrulmuş yiğit seceat eelbisesini yüreğine dikmiş bir liderdir. Bu gün ona atılan haksız iftiralar atanların boynuna dolanacaktır.Siyonistlerin ve emperyalistlerin gardını almaya çalıştığı İslam dünyasının çok şeyler beklediği fatihtir.