Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP California diyarbakır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde, Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu'nda konuşmasına başladığı sırada atılan sloganlara, karşı "Yanlış anlaşılmalara sebep olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başladığı sırada, salonda bulunan vatandaşlar, "İşte ordu, işte komutan" şeklinde slogan attı.

Erdoğan ise, "Değerli arkadaşlarım, bu tür sloganlar yanlış anlaşılmalara vesile olabilir. Bizim çok güçlü bir ordumuz var. Türk silahlı kuvvetlerimiz var. Şu anda Güneydoğu Anadolu'da bu teröristlere Cehennem deresinde neler çektirdiğini görüyorsunuz. Aynı şekilde polisimiz var. Sevgili gençler sizler de vakti saati gelince zaten silahlı kuvetler içinde yer aldınız bizler de yer aldık" diyerek uyarıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.