Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu Buluşması'nda vatandaşlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı, bu şehirde Cumhuriyet Meydanı'nda konuşma yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA"

"Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes sandığa. Sakın bu işi ihmal etmeyin. Ankara'da İstanbul'da ne kadar akrabanız, hemşehriniz varsa arayıp soracaksınız.

"KARADENİZ NE KADAR HIRÇINSA O KADAR DA VEFALIDIR"

Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. 14 yılda neler kazandırdığımızın en yakın şahidi sizlersiniz. Karadeniz ne kadar hırçınsa o kadar da vefalıdır.

Cumhurbaşkanı'nın Ordu konuşması

"MÜNBİÇ'TE NE İŞİMİZ OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİN KILIÇDAROĞLU"

Cerablus'a girdik, niye? Orada DEAŞ ve PYD vardı. Onları silip süpürmemiz gerekiyordu. Gaziantep saldırısından sonra kararımızı verdik. Cerablus'a kendi halkını yerleştirdik. Rai'ye girdik ama durmadık. Dabık'a girdik. Oradan da DEAŞ'ı attık. Baktık yetmiyor. El Bab.. oraya da ineceğiz dedik. Orayı da temizledik. Şu anda El Bab'da da kendi halkı var. Şimdi Münbiç'i konuşuyoruz. Kılıçdaroğlu ne işiniz var diyor. Ne işimizin olduğunu öğreneceksin. Siyaseti öğrendikten sonra bunu öğreneceksin ama geç olacak. bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Mazlumun toprağını kendisine teslim edeceğiz. Koalisyon güçleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Ne PYD'yi ne YPG'yi sınırlarımızda asla barındırmayız. Onlara oralarda devlet kurdurmayız. Dünyada yeniden yapılanma sürecinde gözlerini ülkemize dikenler karşılarında 80 milyon vatandaşımızı bulacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.