Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir bomba paniği halk TV kimin

Davutoğlu açıkladı: HDP'li vekil tehdit etti
Başbakan Ahmet Davutoğlu Londra yolunda uçakta gazetecilerle sohbetinde HDP Milletvekili Feleknaz Uca’nın, Elazığ’dan cenazelerini almak için bölgeye giden bir aileyi tehdit ettiğini söyledi.

İşte Davutoğlu'nun o sözleri:

"Bu kadar haince, alçakça bir şey olur mu? Ertesi gün alıp biz cenazeyi gömmeyi planlayınca halkı da kışkırtmak gayesiyle gömmeye niyetlendiler. Toplanan halk, toplam sayı 300 kişi. Sur’da da benzer bir olay Oldu. Bir cenazeyi almıyorlar etmiyorlar, aile Elazığ’dan geldi cenazeyi almak için, bu milletvekili Feleknaz Uca aileyi tehdit etti. Onun üzerine bizim teşkilat devreye girip aileyle konuşup cenazeyi teslim etti. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Halk bunlara destek vermediği gibi operasyonların yanında durdu.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.