Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid Yasemin Öney Cankurtaran

Davutoğlu hocalığı özledi! Başbakan'dan coğrafya dersi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Hocalık yaptığı günleri özleyen Davutoğlu, öğrencilere coğrafya dersi verdi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Davutoğlu, ziyareti sırasında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Coğrafya dersinin işlendiği bir sınıfı ziyaret eden Davutoğlu, bazı öğrencilere coğrafya dersiyle ilgili sorular yöneltti. Atlası üzerinden öğrencilere bir süre dünyanın şekli ve konumu hakkında bilgiler veren Başbakan Davutoğlu, öğrencilerle sınıf içerisinde fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Türkçe dersinin işlendiği başka bir sınıfı ziyaret eden Davutoğlu'na ziyaretleri sırasında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.